Evers Groen
Gerrit Achterbergstraat 13 4043 GH Opheusden
T  +31 (0)488 - 42 80 95
F  +31 (0)488 - 42 80 95
M  +31 (0)6 - 21 88 60 91
info@ongeworteldstek.nl
www.ongeworteldstek.nl

Welkom op de website van Evers Groen!

Evers Groen is een bedrijf dat ongeworteld stek produceert van boomkwekerijgewassen. Wij produceren en leveren grotere partijen onbeworteld stek voor uitsluitend professionele boomkwekers. Bij ons is maatwerk altijd mogelijk. Wij kunnen ongeworteld coniferenstek in grote aantallen leveren. Wij produceren uitsluitend in nederland, op onze eigen locaties. Hierdoor kan er snel geleverd worden.

De takken worden door ons op het land geknipt en direct in plastic verpakt. Desgewenst kan de coniferenstek zelfs voor u op maat geknipt worden met onze stekknipmachine. Met ons eigen transport wordt het ongeworteldstek vervolgens bij u afgeleverd. Door onze vakkennis, ruime ervaring en snelle levering garanderen wij dat u een kwalitatief hoogwaardig en verwerkbaar product geleverd krijgt!

Ongeworteld Stek

Coniferenstekknipmachine.

In het onderstaande filmpje ziet u hoe de productie van land tot klant gaat. In het laatste gedeelte ziet u het geautomatiseerde knipproces en het volledig geautomatiseerde sorteren van stek.

Contact

Monsters

Benieuwd? Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen u een proef zending ongeworteldstek, of nodig ons uit voor een bezoek op uw bedrijf.